Tyrkiet fakta

Tyrkiet (Faktalink light)

Tyrkiet (Faktalink light) | faktalink

kvadratkilometer, af hvilke 755.688 kvadratkilometer ligger i Sydvestasien ; Europa. · Tyrkiets område gør det til verdens 37. største ; europæiske Frankrig og det …

Tyrkiet har søgt om at blive medlem af EU, men en del europæiske lande er imod. Der er politiske problemer i Tyrkiet, som skal løses, før landet lever op til de krav EU stiller til nye medlemslande.

Tyrkiet – Wikipedia, den frie encyklopædi

20. jan. 2018 — Fakta om Tyrkiet. Tyrkiets areal er ca. 815.000 km².Tyrkiet er det eneste land i verden der ligger i både Europa og i Asien.

30 interessante fakta om Tyrkiet, du (måske) ikke vidste!

30 interessante fakta om Tyrkiet, du (måske) ikke vidste! – Rejsebloggen TeaTougaard.dk

Landefakta om Tyrkiet. Geografi og demografi • Hovedstad: Ankara (ca. 5,5 mio.) • Største by: Istanbul (officielt ca. 15 mio.)

Tyrkiet – Den Store Danske – lex.dk

Tyrkiet | lex.dk – Den Store Danske

Tyrkiet er en republik i Mellemøsten, der optager halvøen Lilleasien også kaldt Anatolien. Derudover optager Tyrkiet en del af Thrakien i det sydøstligste Europa og Balkan. I nordøst grænser Tyrkiet op til Transkaukasien. Tyrkiets historiske forudsætning er Osmannerriget, der i sin storhedstid omfattede dele af Nordafrika, Mellemøsten, Balkan, Krimhalvøen og det meste af kysten omkring Sortehavet.

Fakta Tyrkiet – Albatros Travel

Fakta Tyrkiet

Herunder kan du læse en række praktiske oplysninger i forbindelse med din rejse til Tyrkiet.

20 historiske fakta du (måske) ikke vidste om Tyrkiet

20 historiske fakta du (måske) ikke vidste om Tyrkiet • Alanya.Dk – Den store guide til Alanya

En rejse til Tyrkiet er en rejse igennem historie, og i dag er det stadig muligt at besøge nogle af de fantastiske historiske steder.

Fakta om Tyrkiet • Alanya.Dk – Den store guide til Alanya

Fakta om Tyrkiet. Tyrkiets areal er ca. 815.000 km².Tyrkiet er det eneste land i verden der ligger i både Europa og i Asien. Lær mere om Tyrkiet her.

Landefakta – Danmark i Tyrkiet

Landefakta

Landefakta om Tyrkiet

Tyrkiet – Globalis

Tyrkiet

Tyrkiets placering mellem Europa og Asien har givet landet en nøglerolle i forholdet mellem de to verdensdele. I dag er landet styret af en autoritær præsident, som har skaffet sig mere magt og undergravet demokratiet.

Keywords: tyrkiet fakta, fakta om tyrkiet