Pizza hytten horsens

Pizza på torvet i Horsens – bestil velsmagende italiensk pizza

Med Pizza Hytten har familien formået at bringe en bid af Italien til Danmark. Og hver enkelt pizza, der bliver langet over disken, er lavet med ægte kærlighed …

Elsker du pizza? Og elsker du især de italienske af slagsen? Få lækker mad på bordet og få mere at vide om vores italienske pizzaer i Horsens.

Pizza Hytten – Italienske råvarer, traditioner og kærlighed

Pizza Hytten er skabt af en familie fra Sicilien, som har bragt deres autentiske opskrifter med til Danmark for at give os alle en lille bid af Sicilien.

Lukket igen-igen: Nu er kendt pizzeria i Horsens konkurs

Lukket igen-igen: Nu er kendt pizzeria i Horsens konkurs | ugeavisen.dk

14. nov. 2022 — Pizza Hytten i Horsens åbnede første gang i januar 2021, og i første omgang havde pizzeriaet kun åbent i 10 dage, inden det kortvarigt måtte …

Der har i en periode været lukket og slukket hos Pizza Hytten på Torvet, og nu har Retten i Horsens taget selskabet bag restauranten under konkursbehandling.

Pizza-kæde på Torvet melder ud efter måneder med lukket …

Pizza-kæde på Torvet melder ud efter måneder med lukket dør: ‘Nu har hovedkontoret opkøbt butikken og er klar til at åbne igen’ | hsfo.dk

12. nov. 2022 — Pizza Hytten i Horsens har tidligere været i problemer. … Det er slut med pizzaer fra Pizza Hytten på Torvet i Horsens.

Pizza Hytten meddeler, at den åbner igen i Horsens 1. marts efter, at hovedkontoret har opkøbt restauranten på Torvet 4, som en franchisetager tidligere stod for.

Pizza Hytten, Horsens – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Lige nu kan du få leveret fra Aalborg, Aarhus, Randers og Kolding. Pizza Hytten restauranter: Pizza Hytten i Horsens.

Pizza Hytten, Horsens: Se 5 objektive anmeldelser af Pizza Hytten, som har fået 2,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 86 af 103 restauranter i Horsens.

Efter flere måneder med slukket lys og låst dør: Pizza …

Efter flere måneder med slukket lys og låst dør: Pizza Hytten åbner igen

HYTTEN. MENUEN’s profile picture. MENUEN. #pizzahytten’s profile picture. #pizzahytten … Nu er Pizza Hytten åbner igen i Horsens – og åbner i dag d. 01.

Siden november har pizzaovnen stået stille i Pizza Hyttens restaurant i Horsens. Men nu har hovedkæden overtaget forretningen og planlægger at åbne stedet igen, inden du kan nå at stave til gorgonzola.

Pizza-firma er gået konkurs og restauranten er fuldstændig …

Pizza-firma er gået konkurs og restauranten er fuldstændig tom

Pizza Hytten i Horsens har tidligere været i problemer.

Pizza Hytten – Levering lige til døren med foodora (Hungry)

Pizza Hytten (@pizzahytten) • Instagram photos and videos

2,220 Followers, 5,017 Following, 212 Posts – See Instagram photos and videos from Pizza Hytten (@pizzahytten)

Keywords: pizza hytten horsens, pizza hytten horsens åbner