Betaler mcdonalds skat i danmark

Skat – McDonald’s

1. apr. 2020 — – Opdateret liste over multinationale selskaber, der ikke betaler skat i Danmark. Denne liste viser, at mange af de selskaber, vi tidligere har …

Multier uden skat | Enhedslisten

18. sep. 2002 — McDonald’s, Q8 og 1.200 andre multinationale firmaer betaler ikke en krone i skat i Danmark. Minister lover større indsats, …

Store firmaer betaler ingen skat i Danmark – Information

31. maj 2018 — Betaler McDonald’s skat i Danmark og Europa? Eller undviger de skat gennem en kompliceret og uigennemskuelig selskabsstruktur?

Er skatteundvigelse stadig på menuen hos McDonald’s?

24. mar. 2021 — Men flere multinationale betaler stadig nul kroner i skat. Kun 40 procent af alle skattepligtige selskaber betaler skat i Danmark.

Synspunkt. Betaler McDonald’s skat i Danmark og Europa? Eller undviger de skat gennem en kompliceret og uigennemskuelig selskabsstruktur? Det er svært at svare på, men alt tyder på, at skatteundvigelse fortsat er på menuen hos McDonalds.

Multinasserne betaler – stadig – ikke skat i Danmark

8. jan. 2016 — Udenlandske selskaber som Google, Nestlé og Coca-Cola er gentagne gange blevet beskyldt for ikke at betale skat i Danmark.

Skat: McDonald’s slår Burger King for tredje år i træk

Skat: McDonald’s slår Burger King for tredje år i træk | Netavisen Pio

17. dec. 2015 — For burde McDonald’s, Google, Pfizer, Samsung og alle de mange andre enorme selskaber ikke betale en pæn del til skattefar?

Lidt over hver fjerde af de selskaber, der er registret i Danmark, betalte selskabsskat i 2014, viser de nye skattelister fra Skatteministeriet.

Se listen: Så lidt betaler de store udenlandske selskaber i skat

Se listen: Så lidt betaler de store udenlandske selskaber i skat | BT Danmark – www.bt.dk

10. dec. 2018 — McDonald’s betalte ikke skat de første 25 år de var i Danmark. En regering indførte en offentlig liste over firmaers skatteindbetalinger. Det …

Skat har netop offentliggjort tal over, hvor meget forskellige selskaber betaler i skat herhjemme. Og hvis man søger på et udvalg af forskellige større multinationale virksomheder, så kan man måske få sig en overraskelse.

Her er de 100 virksomheder, der betaler mest i skat i Danmark

Reddit – Dive into anything

23. mar. 2021 — … selskaber er begyndt at betale mere i skat i Danmark. … Derudover sælger et selskab som McDonald’s, der gennem hele 26 år betalte nul …

347k members in the Denmark community. A forum for discussions, funny tidbits and news about Denmark and the Danes.

EL: Bestemmer multinationale virksomheder reelt selv, hvor …

EL: Bestemmer multinationale virksomheder reelt selv, hvor meget de betaler i selskabsskat? – Altinget: Erhverv

31. jan. 2022 — I Danmark betaler virksomhederne i alt 22 procent af deres skattepligtige … der i 2020 betalte mere end 900 millioner kroner i skat.

Én mand betaler næsten en halv milliard i selskabsskat – DR

Én mand betaler næsten en halv milliard i selskabsskat: Her er de 20 virksomheder, der har betalt mest | Penge | DR

Novo topper listen og har betalt 5,7 milliarder af overskuddet i 2020 til skattefar.

Keywords: betaler mcdonalds skat i danmark